Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedávno jsem četla hodně podobný článek někde na Seznamu.cz.... a tam bylo řečeno, že kabelky tímto stylem nosí ženy, které se chtějí podobat celebritám, např. je prý velkým příkladem Victoria Beckham a mnohé jiné....

Osobně takto kabelku nenosím a pokud ji takto nosí jiná žena, je to čistě její věc... Myslím, že Irena Hrubá má velký kus pravdy ve svém příspěvku......

5 3
možnosti
LC

Ahoj Martino, myslel jsem, že podtext byl lehce odhadnutelný. Možná je to chyba autora - tudíž má. Pěkný den, a spousty super malovaných témat. Lukin:-)

0 3
možnosti
IH

Nerozumím proč píšete o něčem, co patrně denodenně nepraktikujete? A vůbec - co je vám do toho? Ať si každý nosí co chce a jak mu to vyhovuje. Fascinuje mě, jak muži zasvěceně píšou o tématech, o kterých ví prd - nejraději o porodech, těhotenství, potratech a teď ještě kabelky ;-) viděl jste někdy ženu, která by psala o povinné základní vojenské službě nebo kopanci do koulí? Tak proč by chlapi pořád atakujete témata, o kterých prostě nikdy nic vědět nebudete?

6 10
možnosti
Foto

Špatná noc?

Asi tu kabelku taky tak nosíte. 

Proč by ale někdo nemohl napsat svůj názor na to, na co se dívá? 

Samozřejmě je to věc každé ženy, jak nosí kabelku, ale proč tak agresivní útok? Vždyť i kvůli mužům se zkrášlujete, tak proč si nepřečíst názor muže(ů)? Na mne, například, to působí barbínovsky, No a vy teď můžete klidně trumfovat něčím, co se vám nelíbí na nás - pokud máte potřebu.

Přeji příjemný a usměvavý den.

5 5
možnosti
HJ

Čistě nepohodlné to není, třeba když vím, že budu hodně jezdit MHD (hlavně s přestupy) a někde čekat, tak si radši beru kabelku než batoh, protože z ní snáze vyndám něco ke čtení. S batohem bych musela imrvére chodit s knihou v ruce, no a to už je praktičtější ta kabelka, kterou můžu shodit do... ano, do ohbí lokte, zatímco kniha mi nonstop blokuje jednu ruku.

6 2
možnosti
LC

Helena Jindrová: Jasně, taky to bylo myšleno s nadsázkou.  Pěkný den Lukáš:-)

0 4
možnosti
LC

Díky, zapomněl jse Vám napsat, že jsem se pobavil  u krtka a místy ho i nenáviděl:-).

1 3
možnosti
JR

J71a87r27a 59R13a66n64k

7. 2. 2013 5:25

:-) "Sikovnej"....uz jsem chtela napsat, ze Ti v tom mnozstvi kabelek chybi Birkin.....a pak tam byla ....a pinkR^

5 3
možnosti
LC

Birkina je holt kult. Na druhou stranu tu 5-7 mm kůži ručně prošívat musí být husté.:-):-):-)Měj pěkný den Jaro.

1 3
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
.

Seznam rubrik