Zlatokopky aneb pravda virtuálního světa

    Na světě je další video na téma Zlatokopky. Dvojice hochů Ondřej a Lukáš se přesunuje po Praze ve dvou italských autech. Jedno je Lamborghini a druhý starý zelený Fiat. Na svezení v tom prvním lákají nic netušící dívky a pokud zareagují kladně nabídnou jim místo Lamba svezení ve Fiatu pamatujícím porevoluční období. Z jejich odmítnutí vyvozují závěr a „drsnou realitu“, že jsou české dívky Zlatokopky. To poté prezentují na Streamu, kde tohle video visí.

  Měl jsem možnost zcela náhodně vidět jak celá situace vypadala a s tím co chlapci prezentují moc nekoresponduje. I mne zaujalo auto a tak jsem měl z první ruky to, co se dělo:

   Jsme kousek od ulice Na Poříčí. Ondřej v růžovém tričku pobíhá sem a tam mezi auty, pózuje, nechává se fotit. Lukáš natáčí z rohu ulice, krytý auty, Ondřej občas přeběhne k němu, šklebí se a gestikuluje s odporem, ukazuje na nějaké dívky. Posmívá se jim. Radí Lukášovi, jak co nejlépe naaranžovat. Vyčkávají a hledají  oběť. Nutno dodat ke cti českých žen, že je většina poslala k šípku. Ondrovo vlezlé chování a kačeří chůzi ohodnotila kamarádka věcně: Slizkej. To Lukáš je opačného formátu, rachitická postava…napadlo mne, že takovým starší spolužáci museli dříve ubližovat a brát svačiny…a tak se dost možná z rohu školního dvora přesunul na roh ulice, skrytě, tak nějak podvraťácky.

   Děvčata u auta neomdlévají a neprosí o svezení, naopak Ondřej je skoro pásově oslovuje a nahání jak trhovec. Logicky, proč se nesvézt v pěkném fáru a tak jich několik na nabídku přistoupí. Jak však vydedukoval ze své podvodné nabídky, že to dokazuje jejich zlatokopectví, je mi záhadou. Video končí titulkem, že snad všichni u nás nejsou pokrytci a vztyčeným Ondrovým véčkem v odjíždějícím Lambu (které mu neříká pane). Absurdní.

   Shrnutí: Video rozhodně nedokazuje zlatokopectví českých žen. Spíše ubohost několika zamindrákovaných mužů. Píši několika, protože na tuto akci chlapce někdo dozajista vybavil a poslal. Jelikož ne všude mají dívky dokonale rozostřené obličeje ( hlavně na začátku ta první) nedivil bych se, kdyby se proti tomu někdo právně ohradil. A čistě chlapsky by mne na té situaci zajímala komunikace třeba mezi naštvaným partnerem té dívky a ukrytým kameramanem. To by možná vzniklo opravdu reálné video.

 

Za mne bod pro české ženy.

 

 

Autor: Lukáš Chmela | úterý 21.10.2014 7:00 | karma článku: 22,17 | přečteno: 2148x
  • Další články autora

Lukáš Chmela

Noční vlci v Praze

7.5.2016 v 22:30 | Karma: 19,00

Lukáš Chmela

Paříž v podzimní náladě

3.11.2015 v 7:00 | Karma: 14,72

Lukáš Chmela

Designblok 2015

24.10.2015 v 15:58 | Karma: 13,64

Lukáš Chmela

Ne/klid

20.4.2015 v 1:35 | Karma: 11,85