Diskuse

Když hnědnou košile samozvaných gentlemanů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co to je outdoor? Jsem již starší, proto nevím, nečtu a nevím. Já zase použiji slovo, dnes již téměř neznámé, montérky. Je to outdoor nebo není? Mohou se nosit venku i uvnitř? Můžete jít v nich nakoupit? Asi ano, ale do divadla Vás v nich nepustí a je to pochopitelné. Otázkou zůstává, zda je nějaká hospoda, či prodejna na úrovni divadla.

Pokud majitel nechce peníze někoho v montérkách, je to jeho věc a nikdo mu v tom nemůže bránit.

1 0
možnosti
Foto

Lukine, asi bych to neřešil a v klidu se najedl případně si nakoupil jinde :)

0 0
možnosti

J19a65n 20R42á32ž

23. 11. 2014 15:44

Svobodná společnost betre na vědomí, ze je suverénním rozhodnutím každého vlastníka, komu povolí, či nepovolí spolkuužívat jeho vlastnictví.

Příklad: Jestliže se vlastník rozhodne, že všichni návštěvníci musí dodržovat jim určený dress code, tak každý, kdo vyznává princip svobody to respektuje.

Bohužel u nás tento princip svobody nemůže platit, protože mnoho lidí s podobnými názory, jako má autor, svobodu pletou s anarchii. Pokusy zakázat kouřením v pivnicích začínaje, pokusy o kriminalizaci alternativní medicíny pokračuje a bezdůvodnou šikanou řidičů konče, jsou omezována základní pravidla svobodné občanské společnosti

Pro autora: Ve skutečně svobodné společnosti má právo vlastnické vždy přednost před právem někam vstoupit.

0 0
možnosti

Jan Ráž: Ano takto máte pravdu. Akorát patrně neznáte obsah pojmu anarchie a už vůbec aktivity těchto hochů proti outdooru. Tady to není jen o vstupu do prodejny, nýbrž  o celkovém postoji, kterým zasahují do svobod těchto lidí. Nemůžete si brát do úst svobodu a zároveň ji popírat (bez patřičné znalosti problému).

0 0
možnosti

Já tak vnímám spíše potřeby jiných navlékat to na Ukrajinu apod, tak jak právě činíte. Módní fašouni je slangové označení pro ty, co vyznávají jen jeden správný druh módy a stylu. A zakazovat někomu přístup do prodejen tu již několikrát bylo. Budu rád, když půjdete agitovat jinam, můj článek nemá s politikou nic společného. Pokud píšete o sociopatii, omlouváte se v textu, ale zároveň potřebujete vlastní text rozmělňovat, patrně vás ono slovo hodně oslovuje.:-/

0 0
možnosti
Foto

Sorry, ale ta v poslední době všudypřítomnost hnědnutí je až sociopatická. Což není poznámka výhradně na autora, ale na trend z východu, na terý naskočil. Když nechci něco/někoho tolerovat (jak parodické v tomto článku), tak nositele zařadím neži fašisty?

1 1
možnosti

Netusil jsem, ze existuji kalhoty i kostkovane.

2 0
možnosti

V 76 jsem viděl film, kde vlastně normálně fungoval skype, který je dnes zcela běžný. V té samé době jsem viděl film, jak lidé cestovali do vesmíru, to samé mobily, a pak ve spoustě sci-fi z tenkrát hodně vzdálené budoucnosti roku 2020 chodili lidi po ulicích ve stejných šatech, uniformách. A tak bych se ani nedivil, kdyby se i to jednou stalo skutečností. No a tyhle zákazy jsou třeba jen jakási příprava ;-)

0 1
možnosti

Asi jste nečetl mou poznámku pod článkem. Jinak mi není známo, že by casina psala proti outdoorovému oblečení štvavé články a ponižovala lidi. Taky nechápu, proč bych do normálního obchodu neměl jít v oblečení tohoto druhu. Jak byste si koupil právě společenské oblečení, když vám tam někdo zamezí přístup?;-D

0 1
možnosti

Autore,

v Monte Carlu jsem vstoupil do kasína ve značkových kraťasech a tričku. Byl jsem decentně upozorněn, ať odejdu, nebo budu vyveden. Asi jsou v Monaku také všichni vyznavačemi hnědých košil.

Podobnou zkušenost mám i s luxusních restaurací v Londýně. V některých půjčují pitomcům, co nevědí, jak se obléknout, erární sako.

4 0
možnosti

He he Casino ci vybrane restaurace v cizine na ktere si prazske jenom hraji je neco jineho.To same jako kdyz prijdu na golf bez tricka s limeckem.Ale obchody nebo ty radoby luxusni restaurace v Praze? ;-D;-D;-D.Spis svetactvi nekterych prazskych.

3 0
možnosti

přesné R^ Proč bych měla jako turista, který si chce pěšky projít třeba Řím nebo Londýn, chodit v sukni a vysokých podpatcích? Abych si zničila nohy a záds? Navíc "outdoorově" oblečené potkáte v různých velkoměstech stejně tak normální Němce, Angličany nebo Francouze - tedy pokud náhodou nejde o milionáře, kterého potkáte na cestě od taxíku ke dveřím nějaké luxusní restaurace - takže ta slova o českých turistech jsou normální kec

4 2
možnosti

J83i20r87i 22K52u83c10e38r97a

23. 11. 2014 11:51

pokud takto oblečena půjdete na kebab nebo hambáče a pod., je vše OK, pokud budete chtít jít do fajn restaurace, tak vás nejspíš nepustí dál než k šatně - viz výše p.Šejna...

3 0
možnosti