Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Co to je outdoor? Jsem již starší, proto nevím, nečtu a nevím. Já zase použiji slovo, dnes již téměř neznámé, montérky. Je to outdoor nebo není? Mohou se nosit venku i uvnitř? Můžete jít v nich nakoupit? Asi ano, ale do divadla Vás v nich nepustí a je to pochopitelné. Otázkou zůstává, zda je nějaká hospoda, či prodejna na úrovni divadla.

Pokud majitel nechce peníze někoho v montérkách, je to jeho věc a nikdo mu v tom nemůže bránit.

1 0
možnosti
Foto

Lukine, asi bych to neřešil a v klidu se najedl případně si nakoupil jinde :)

0 0
možnosti
JR

J58a96n 23R68á32ž

23. 11. 2014 15:44

Svobodná společnost betre na vědomí, ze je suverénním rozhodnutím každého vlastníka, komu povolí, či nepovolí spolkuužívat jeho vlastnictví.

Příklad: Jestliže se vlastník rozhodne, že všichni návštěvníci musí dodržovat jim určený dress code, tak každý, kdo vyznává princip svobody to respektuje.

Bohužel u nás tento princip svobody nemůže platit, protože mnoho lidí s podobnými názory, jako má autor, svobodu pletou s anarchii. Pokusy zakázat kouřením v pivnicích začínaje, pokusy o kriminalizaci alternativní medicíny pokračuje a bezdůvodnou šikanou řidičů konče, jsou omezována základní pravidla svobodné občanské společnosti

Pro autora: Ve skutečně svobodné společnosti má právo vlastnické vždy přednost před právem někam vstoupit.

0 0
možnosti
LC

Jan Ráž: Ano takto máte pravdu. Akorát patrně neznáte obsah pojmu anarchie a už vůbec aktivity těchto hochů proti outdooru. Tady to není jen o vstupu do prodejny, nýbrž  o celkovém postoji, kterým zasahují do svobod těchto lidí. Nemůžete si brát do úst svobodu a zároveň ji popírat (bez patřičné znalosti problému).

0 0
možnosti
LC

Já tak vnímám spíše potřeby jiných navlékat to na Ukrajinu apod, tak jak právě činíte. Módní fašouni je slangové označení pro ty, co vyznávají jen jeden správný druh módy a stylu. A zakazovat někomu přístup do prodejen tu již několikrát bylo. Budu rád, když půjdete agitovat jinam, můj článek nemá s politikou nic společného. Pokud píšete o sociopatii, omlouváte se v textu, ale zároveň potřebujete vlastní text rozmělňovat, patrně vás ono slovo hodně oslovuje.:-/

0 0
možnosti
Foto

Sorry, ale ta v poslední době všudypřítomnost hnědnutí je až sociopatická. Což není poznámka výhradně na autora, ale na trend z východu, na terý naskočil. Když nechci něco/někoho tolerovat (jak parodické v tomto článku), tak nositele zařadím neži fašisty?

1 1
možnosti
JZ

Netusil jsem, ze existuji kalhoty i kostkovane.

2 0
možnosti
PBR

V 76 jsem viděl film, kde vlastně normálně fungoval skype, který je dnes zcela běžný. V té samé době jsem viděl film, jak lidé cestovali do vesmíru, to samé mobily, a pak ve spoustě sci-fi z tenkrát hodně vzdálené budoucnosti roku 2020 chodili lidi po ulicích ve stejných šatech, uniformách. A tak bych se ani nedivil, kdyby se i to jednou stalo skutečností. No a tyhle zákazy jsou třeba jen jakási příprava ;-)

0 1
možnosti
LC

Asi jste nečetl mou poznámku pod článkem. Jinak mi není známo, že by casina psala proti outdoorovému oblečení štvavé články a ponižovala lidi. Taky nechápu, proč bych do normálního obchodu neměl jít v oblečení tohoto druhu. Jak byste si koupil právě společenské oblečení, když vám tam někdo zamezí přístup?;-D

0 1
možnosti

Autore,

v Monte Carlu jsem vstoupil do kasína ve značkových kraťasech a tričku. Byl jsem decentně upozorněn, ať odejdu, nebo budu vyveden. Asi jsou v Monaku také všichni vyznavačemi hnědých košil.

Podobnou zkušenost mám i s luxusních restaurací v Londýně. V některých půjčují pitomcům, co nevědí, jak se obléknout, erární sako.

4 0
možnosti
RM

He he Casino ci vybrane restaurace v cizine na ktere si prazske jenom hraji je neco jineho.To same jako kdyz prijdu na golf bez tricka s limeckem.Ale obchody nebo ty radoby luxusni restaurace v Praze? ;-D;-D;-D.Spis svetactvi nekterych prazskych.

3 0
možnosti

přesné R^ Proč bych měla jako turista, který si chce pěšky projít třeba Řím nebo Londýn, chodit v sukni a vysokých podpatcích? Abych si zničila nohy a záds? Navíc "outdoorově" oblečené potkáte v různých velkoměstech stejně tak normální Němce, Angličany nebo Francouze - tedy pokud náhodou nejde o milionáře, kterého potkáte na cestě od taxíku ke dveřím nějaké luxusní restaurace - takže ta slova o českých turistech jsou normální kec

4 2
možnosti
JK

J94i56r54i 60K77u26c46e90r91a

23. 11. 2014 11:51

pokud takto oblečena půjdete na kebab nebo hambáče a pod., je vše OK, pokud budete chtít jít do fajn restaurace, tak vás nejspíš nepustí dál než k šatně - viz výše p.Šejna...

3 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
.

Seznam rubrik