Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přece jenom mi to nedá a vrátím se k Sanitce II a Renčovi. Jistě si vzpomenete na scénu, kdy saniťáci vyvezou svého bývalého kolegu, který jim dával falešné hlášky na výjezdy, na Václavské náměstí a tam jej téměř nahého vyhodí ze sanitky a ještě jej venku dokopou. Večer, na Václavském náměstí v Praze, kde je v každou chvíli mnoho tisíc lidí? To byl excelentní příklad režisérské hověziny, jak píše kolega Boháček.

0 0
možnosti

Renč by Vám argumentoval, že takhle mu to napsal Hubač.. Excelentní příklad umělce... Ale o tom se prý kriticky psát nesmí :)

0 0
možnosti
Foto

Hele...tos ještě nepochopil, že prostě lidi potřebují vědět, že to, čemu se oni smějí, je zkrátka hovězina a smát se tomu může maximálně tak maximálně někdo s iq té hověziny a obráceně, že bavit se je nutno pouze u filmů, které filmový kritik popíše v superlativech a nenápadně v textu vypíchne ty jemné nuance humoru, kdy je nutné řičet smíchem?:))

2 0
možnosti
Foto

D15a83n 59V36á23v21r56a

20. 1. 2014 0:17

A je vám doufám jasný, že jste právě napsal kritiku ve které jste kritizoval Filu použitím citátu od někoho jiného, čemuž já prostý člověk tak úplně nerozumím :)

2 0
možnosti

Je to tam uvedeno a nevylučuje se to. Kterou část nechápete?:-)

0 0
možnosti

Vám ti kritici teda leží v žaludku... :D Se divím, že dneska ještě někdo má odvahu vytahovat ten hloupý "starý citát" o kriticích, co nic neumí... Ale pokud jste tak naučený, budiž vám přáno :-)

0 0
možnosti

Děkuji, že jste mi to osvětlil s citátem. Pěkný večer.

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
.

Seznam rubrik