Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a27r84a 53R73a44n78k

26. 11. 2012 6:00

Hlasi se prvni kverulant: LV a ponozky v sandalech leto 2012 - mozna:-), ale nakonec to v Parizi zavrhli:-)

Lukasi, prectete si uplne posledni vetu na konci:

http://www.guardian.co.uk/fashion/gallery/2012/jul/04/paris-fashion-week-spring-summer-2013

....pro mne za mne at si kazdy nosi co se mu libi a v cem se dobre citi, a konto plastikovych tasek, vetsina obchodu nabizi recyklovaci, ktere se daji prat a vypadaji slusne, jako nakupni taska.

0 0
možnosti
LC

Díky Jaro, mrknu na to. On to nebyl jen LV , ale bylo jasné, že jde o stav, který nebude napořád.

0 0
možnosti
TV

co je smyslem a cílem módy ? Z praktického hlediska jen a jen provětrání šatníku, výdělek pro všechny kdo se pohybují v oděvním průmyslu a pro prodejce. Obléknout se elegantně přece lze i mimo módní trendy. Negativa módních trebdů pocítí některé generace a budou vzpomínat na to, jak bylli blbí, že nosili v zimě krátké bundičky ...

Módní peklo mi přijde jako povyšování se na základě jedné indicie .... každý se přece zaměřujeme na něco jiného - potkal jsem více lidí s ohromnými výsledky celosvětově uznávané ve svém oboru, které by jste nerozeznali od študáků  ... staré a k sobě neladící oblečení, ponožky v sandálech atd. .... tihle trapáci jim fakt nesahají ani po kolena, jediné co dokázali bylo utratit hromadu peněz, prokázali snad trochu vkusu a hlavně kopec arogance.

3 0
možnosti
Foto

tak ono hlavně....utratit majlant za hnusný hadry, který navrhoval nějakej teplej šampónek na nějakou anorektickou figurínu, to už chce fakt "haj" úroveň;-DR^

3 0
možnosti
Foto

blbka....bych to neřešil. když si nesu minerálku do práce a nechci ji nést v zubech nebo přidrátovat k noteboku vrazim ji do igelitky....k tomu přeci existují. Moc nerozumím, proč to vůbec řešit

6 0
možnosti

Karma, už to vidím, cestou z práce si vzpomenu, že potřebuji chléb a dvě minerálky. Celý nadšený klušu domů pro větší tašku (nejsem si jist - není batoh přes záda náhodou také aut?) a pak zpět do supermarketu.:-)

1 0
možnosti
LC

V případě, že máte na sobě sako, tak batoh jemní muži nerozchodí, na toto téma  je na oněch webech už pár chudáků taky nafoceno. Projdete maximálně s koženou taškou za devět tisíc, myslím, že je radost do ni skládat minerálky, chléb a třeba dvacet deka salámu:-/

0 0
možnosti
RD

R84o94m53a43n 76D79o31b32r83ý

21. 11. 2012 16:08

Klííídek, proč se vzrušujete nad tím, co napíše nějaká nanynka na blog? Viděl jste někdy Adélu, autorku Módního pekla? Kovářova kobyla chodí bosa aneb šedá myš, že by vypadala nějak svůdně a žensky a dobře "voháknutá", to se taky říct nedá. Kritika je fajn, ale taky by se mělo nabídnout nějaký řešení, ukázat, co jde taky. Jenže ono je snažší se tupě smát a do zrcadla se nedívat....

7 1
možnosti
LC

No Ada Pekelná se nikde moc neukazuje, vystupuje anonymně a stejnětak hovoří i na webu. Ale stav, co popisujete mne nepřekvapuje.:-)

3 1
možnosti
HS

V čem je horší igelitka, než nová móda nošení papírových tašek se šňůrkovýma ušima?

V ničem, igelitku používá 99% obyvatel a nejspíš i komentátorky z módního pekla ( většina příspěvků se mi tam líbí, tedy až na to zveřejňování fotek). I ony je dostanu na nakoupené zboží, igeliťák mají i na ovoce, s kamarádkou igelitkou jdou i na plavání - neviděla jsem blázna, který by konkrétně plavání řešil jinak - pokud ano, opravte mne. Raději s igelitkou než třeba s naprosto příšernou látkovou recyklovanou taškou z Tesca. 

V cizině se na nákupy nosí papírové tašky -recyklovatelné - bohužel je málokdy donese domů komplet. 

Proč člověk nemá nárok si odnést nákup v tom v čem chce? Vrátila bych se na začátek. Čím je horší igelitka než nový trend nošení "luxusních" papírových tašek? Rozdíl je jen v materiálu, pořád je to taška. Stejne nikdo holce s papirovou taskou neuveri, ze ma doma tu Gucci kabelku schovanou... http://www.omlazeni.cz/papirove-tasky-78-300235-0.html jak vidno, je to lukrativní zboží.

1 1
možnosti
Foto

Já myslím, že ani tak nejde o nošení nákupu v igelitkách, ale o nošení osobních věcí ... jít se projít a do igelitky dát peněženku a pití:-)

4 1
možnosti
Foto

Jak už jsem Vám psala - úchyláci v upnutém tričku a mrkváčích in rozhodně nejsou, jenže sandály (s nevhodnými doplňkami) s igelitkou taky ne:-)

7 3
možnosti
LC

Pořád tu je ještě verze sandály v ponožkách, vypadá to zajímavě a hlavně to obrušuje hrany konfliktu, protože ty sandály nikdo nevidí;-D

4 5
možnosti
JK

Móda je diktát. Na druhé straně musí být ohromně povznášející, když se někdo po dlouhém a pracném studiu katalogů oblékne a může si říct, že "splňuje". :-)

8 0
možnosti
LC

Ano, to máte pravdu. Nebo několik hodin řeší, zda je v pořádku, že pan Okamura má k černému saku hnědé boty. Bez vyřešení této situace bych také neusnul:-).

2 5
možnosti
LC

To je dosti diskutabilní a odlišné. Tu možnost Vám bere tím, že Vás zákeřně zezadu fotí a píše o Vás posměšně na webu, kde si patrně něco léčí. Spousty lidí si zaměňuje slova jako svoboda a zodpovědnost.;-) Připadá Vám, že jsem to udělal stejně jako oni?

7 7
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
.

Seznam rubrik